Home » BREAKING !!! Richard van der Zee stopt met Stonegood

BREAKING !!! Richard van der Zee stopt met Stonegood

Gepubliceerd op 3 december 2016 14:37

BREAKING
Topbassist Richard van der Zee stopt per 2017 met Stonegood. Een moeilijke beslissing voor hem die wij respecteren. We danken Richard voor zijn geweldige inzet en wensen hem alle goeds voor de toekomst.

Vrienden voor het leven èn Stonegood-bandlid voor het leven. Fendersea heeft ons toegezegd klaar te staan om in te vallen mocht onze nieuwe bassist (over wie binnenkort meer) incidenteel verhinderd zijn.
Respect&Proud! KLIK en lees o.a. Richard zijn toelichting.

Vd ZEE NEEMT AFSCHEID
Het was wat je noemt een domper toen onze topbassist en vriend Richard van der Zee ons onlangs vertelde te gaan stoppen met Stonegood. Maar soms zet het leven je nu eenmaal voor moeilijke beslissingen. We hebben dan ook 100% begrip voor zijn keuze.

We danken Richard voor zijn enthousiasme, toewijding, inzet, podiumpresentatie, creatieve inbreng en natuurlijk zijn gezelligheid de afgelopen jaren. We wensen hem alle mogelijke geluk, gezondheid en succes in de toekomst.

Per 2017 zal Stonegood toeren met een nieuwe bassist (over wie later meer nieuws). Wil je kameraad powerbassist vd Zee nog aan het werk zien bij Stonegood? Dat kan: hij zal de snaren een ongekend pak slaag geven tijdens een serie prachtige optredens in december 2016.

Vrienden voor het leven èn Stonegood-bandlid voor het leven. Richy Fendersea heeft ons namelijk toegezegd klaar te staan om in te vallen wanneer onze nieuwe bassist incidenteel verhinderd zou zijn.

Respect&Proud!

 

HIERONDER Richard zijn verhaal:

 

Om maar met de deur in huis te vallen: ik stop met Stonegood! Waarom? Ik ben in 2015 weer een eigen bedrijfje begonnen en dat kost tijd, veel tijd. Iedere week optreden is mooiste wat er is, maar ik heb ook nog een gezin, en wil niet de man zijn die zondags het vlees snijdt. Een band een bedrijf, het is op dit moment gewoon teveel van het goede. Daarom het ERG MOEILIJKE besluit om te stoppen met Stonegood.

 

In goed overleg zijn we op zoek gegaan naar een waardige vervanger, en die hebben we gevonden! Niet alleen een geweldige bassist en aardig persoon, maar ook nog eens veel, veel leuker om naar te kijken! Dus maak je geen zorgen: Stonegood gaat vol gas door met de wereld te veroveren!

 

Dit jaar maak ik de optredens af, mijn laatste met Stonegood is in de Karre in Tuk.

 

Iedereen bedankt voor de fantastische tijd en jullie applaus, steun, vriendschap en alle andere mooie dingen. En vergeet niet: Het leven is één groot feest (sprak een groot dichter ooit). Je moet wél zelf de slingers ophangen.

 

Tot ziens! Richard


«   »